Vi bygger nya lägenheter

Posted by | Mape Fastigheter | No Comments

Nu bygger vi fler lägenheter i Hillerstorp! Redan i maj/juni kommer två nya tvåor om ca 50 kvm stå klara för inflyttning på Storgatan 12.

På Storgatan 7 bygger vi om SEBs före detta banklokal till inte mindre än fyra lägenheter. Det blir en etta om 39, två tvåor om 66 kvm respektive 55 kvm, samt en trea om 72 kvm som som är inflyttningsklara under hösten 2019.

Samtliga av de nybyggda lägenheterna ligger på markplan.


Digital TV till alla fastigheter!

Posted by | Mape Fastigheter | No Comments

Under vecka 15 och 16 kommer det analoga TV-nätet att bytas till ett digitalt. Det innebär att ni får bättre bild och säkrare leverans. Det enda ni behöver göra är en ny kanalsökning! Har ni en äldre TV kan det behövas en digitalbox för att få in de nya signalerna.

Glad Påsk!

 

 

Snabbare nät i Mapes fastigheter

Posted by | Mape Fastigheter | No Comments

Under våren 2016 kommer vi att ansluta alla våra hyresgäster till fiber/bredband. I varje lägenhet monteras ett uttag vilket ger en möjlighet för den som vill att koppla upp sig mot ett bredbandsnät med en högre kapacitet (100 Mbit/sek). Var i lägenheten bredbandsuttaget placeras beror på tillgängligheten, bl.a. närhet till en elkontakt, vilket kan vara i vardagsrum eller sovrum (avgörs av installatör).

Innan nätet sätts i drift kommer du att få information i brevlådan om vilka leverantörer och tjänster som erbjuds via nätet. Genom den här installationen ger vi dig förutsättningarna, så att allt är förberett den dagen du frivilligt vill ansluta dig till en programleverantör.

Preliminära tider för installation är:
Holmavägen 3: Oktober 2016
Storgatan: November 2016
Järnvägsgatan: December 2016